Про роботу підприємств харчової промисловості Волинської області за січень 2019 року

     Індекс виробництва харчових продуктів, напоїв за січень 2019 року до відповідного періоду 2018 року, склав 99,7 відсотка.

     Підприємствами області за січень 2018 року вироблено 2,6 тис. т м’яса курей, курчат (частини тушок) свіжого чи охолодженого, 416 т свинини (туші, напівтуші) свіжої чи охолодженої, 751 т виробів ковбасних та подібних продуктів з м’яса, 2,1 тис. т хлібобулочних виробів.

     Збільшилося виробництво виробів ковбасних та подібних продуктів з м’яса – на 41,4 відсотка, м’яса курей, курчат (частини тушок) свіжого чи охолодженого – на 5,1 відсотка, свинини (туші, напівтуші) свіжої чи охолодженої – на 5,6 відсотка.

     За січень 2019 року реалізовано продукції виробництва харчових продуктів, напоїв (у відпускних цінах без ПДВ і акцизу) на суму 565,3 тис. грн, що складає 22,1 відсотка в загальному обсязі реалізованої промислової продукції регіону.