Про роботу підприємств харчової промисловості Волинської області за січень-березень 2018 року

     Індекс виробництва харчових продуктів, напоїв за січень - березень 2018 року порівняно з відповідним періодом минулого року становив 106,7 відсотка, березень 2018 року до лютого поточного року111,2 відсотка.

     Підприємствами області за І квартал 2018 року вироблено 7,4 тис. т м’яса курей, курчат, 1,2 тис. т м’яса свинини, 1,9 т ковбасних, 6,2 тис. т хлібобулочних виробів, 294 т виробів здобних, 219 т печива солодкого, вафлі та вафельних облаток, 463 т масла вершкового, 728 т маргарину і продуктів пастоподібних.

     Збільшилося виробництво м’яса свиней у 2 рази, м’яса курей, курчат – на 45 відсотків, масла вершкового – на 37,4 відсотка, печива солодкого, вафлі та вафельних облаток – на 31,1 відсотка.

     За січень-лютий 2018 року реалізовано продукції виробництва харчових продуктів, напоїв (у відпускних цінах без ПДВ і акцизу) на суму 1,1 млн. грн, що складає 21,2 відсотка в загальному обсязі реалізованої промислової продукції регіону.