Про роботу підприємств харчової промисловості Волинської області за січень-квітень 2018 року

     Індекс виробництва харчових продуктів, напоїв за січень – квітень 2018 року порівняно з відповідним періодом минулого року становив 104,8 відсотка.

     Підприємствами області за січень-квітень 2018 року вироблено 10 тис. т м’яса курей, курчат (частини тушок) свіже чи охолоджене, 1,5 тис. т м’яса свинини свіже чи охолоджене, 2,5 т ковбасних, 8,3 тис. т хлібобулочних виробів, 382 т виробів здобних, 272 т печива солодкого, вафлі та вафельних облаток, 687 т масла вершкового, 806 т маргарину і продуктів пастоподібних.

     Збільшилося виробництво  м’яса свинини свіже чи охолоджене на 78,4 відсотка, м’яса курей, курчат (частини тушок) свіже чи охолоджене – на 39,2 відсотка, масла вершкового – на 33,4 відсотка, печива солодкого, вафлі та вафельних облаток – на 22,5 відсотка.

     За січень-березень 2018 року реалізовано продукції виробництва харчових продуктів, напоїв (у відпускних цінах без ПДВ і акцизу) на суму 1,6 млн. грн, що складає 21,2 відсотка в загальному обсязі реалізованої промислової продукції регіону.