Про роботу підприємств харчової промисловості Волинської області за січень-листопад 2018 року

     Індекс виробництва харчових продуктів, напоїв за січень – листопад 2018 року  порівняно з відповідним  періодом минулого року становив 99,5 відсотка, листопад 2018 року до жовтня поточного року100,4 відсотка.

     Підприємствами області за одинадцять місяців 2018 року вироблено  29,7 тис. т м’яса курей, курчат (частини тушок) свіже чи охолоджене  4,2 тис. т м’яса свинини свіже чи охолоджене, 8,0 тис. т ковбасних, 23,9 тис. т хлібобулочних виробів, 1,2 тис. т виробів здобних, 736 т печива солодкого, вафлі та вафельних облаток, 2,5 тис. т масла вершкового, 1,9 тис. т маргарину і продуктів пастоподібних.

     Збільшилося виробництво  м’яса свинини свіжого чи охолодженого  у 2 рази, м’яса курей, курчат (частини тушок) свіжого чи охолодженого – на 29,7 відсотка, печива солодкого, вафлі та вафельних облаток  – на  14,3 відсотка, масла вершкового – на 6,3 відсотка,  ковбасних виробів  – на  6,2 відсотка.

     За січень-листопад 2018 року реалізовано продукції виробництва харчових продуктів, напоїв (у відпускних цінах без ПДВ і акцизу) на суму  6,7 млрд. грн, що складає 24,6 відсотка в загальному обсязі реалізованої промислової продукції регіону.