Про роботу підприємств харчової промисловості Волинської області за січень-травень 2018 року

     Індекс виробництва харчових продуктів, напоїв за січень-травень 2018 року порівняно з відповідним періодом минулого року становив 102,5 відсотка, травень 2018 року до квітня поточного року107,8 відсотка.

     Підприємствами області за п’ять місяців 2018 року вироблено 1,3 тис. т м’яса курей, курчат (частини тушок) свіже чи охолоджене, 1,9 тис. т м’яса свинини свіже чи охолоджене, 3,2 т ковбасних, 10,6 тис. т хлібобулочних виробів, 493 т виробів здобних, 332 т печива солодкого, вафлі та вафельних облаток, 1,0 тис. т масла вершкового, 858 т маргарину і продуктів пастоподібних.

     Збільшилося виробництво м’яса свинини свіже чи охолоджене на 85,2 відсотка, м’яса курей, курчат (частини тушок) свіже чи охолоджене – на 30,7 відсотка, масла вершкового – на 23,1 відсотка, печива солодкого, вафлі та вафельних облаток – на 24,8 відсотка.

     За січень-квітень 2018 року реалізовано продукції виробництва харчових продуктів, напоїв (у відпускних цінах без ПДВ і акцизу) на суму 2,2 млн. грн, що складає 22,1 відсотка в загальному обсязі реалізованої промислової продукції регіону.