До відома фермерських господарств!

     Регіональна комісія Волинського відділення повідомляє, що УКРАЇНСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ ФОНД ПІДТРИМКИ ФЕРМЕРСЬКИХ ГОСПОДАРСТВ (Укрдержфонд) оголосив проведення конкурсу на отримання фінансової підтримки на поворотній основі за бюджетною програмою «Надання кредитів фермерським господарствам».

     До участі в конкурсі допускаються всі фермерські господарства, крім тих, які мають заборгованість перед Укрдержфондом та його регіональними відділеннями, яких визнано банкрутами, щодо яких порушено справу про банкрутство та які перебувають у стадії ліквідації, а також у яких виявлено факти незаконного одержання та/або нецільового використання бюджетних коштів.

     Переможці конкурсу отримують фінансову підтримку на поворотній основі у розмірі, що не перевищує 500 тис. гривень, із забезпеченням зобов’язання щодо повернення бюджетних коштів на строк до 5 років.

 

     Заявки та документи для участі в конкурсі приймаються регіональною комісією Волинського відділення з 21 липня 2020 р. по 19 серпня 2020 р. за адресою: м. Луцьк, пр. Перемоги, 14,  каб. 308, 315

телефони для довідок   +38(067) 332 51 18, +38(095) 587 84 02

 

      Конкурсний відбір та формування реєстру фермерських господарств, що отримали право на одержання фінансової підтримки – проводиться комісією з питань надання фінансової підтримки фермерським господарствам (Укрдержфонд, м. Київ, вул. Б.Грінченка, 1).

     Заявки та документи подаються керівником фермерського господарства (уповноваженою особою) особисто або надсилаються рекомендованим листом на адресу регіонального відділення Укрдержфонду. Заявки, що надійшли після закінчення строку їх подання, не розглядаються.

    Перелік документів, які подаються для участі у конкурсі, передбачений п. 8 Постанови Кабінету Міністрів України № 1102 від 25 серпня 2008 р. (зі змінами). З ним можна ознайомитися на офіційному сайті Укрдержфонду (www.udf.gov.ua) або отримати особисто в регіональних відділеннях Укрдержфонду.

 

     Перелік документів для участі в конкурсі для одержання фінансової підтримки на поворотній основі (п.8 постанови КМУ від 25.08.2004 №1102)

     Для отримання фінансової допомоги на поворотній основі, фермерські господарства подають до регіональної комісії заявку у двох примірниках і такі документи:

  1. Копію статуту фермерського господарства із статусом юридичної особи або копію договору про створення сімейного фермерського господарства - для фермерських господарств, що створені без набуття статусу юридичної особи відповідно до статті 81 Закону України “Про фермерське господарство”.
  2. Копію статуту сільськогосподарського обслуговуючого кооперативу, членом якого є фермерське господарство, або протокол рішення установчих зборів про створення такого кооперативу (в разі наявності).
  3. Копії документів, що підтверджують право власності або користування земельною ділянкою.
  4. Довідку про реквізити банківського рахунку фермерського господарства.
  5. Баланс та звіт про фінансові результати фермерського господарства за останній звітний період за встановленою формою.
  6. Довідку про відсутність (наявність) заборгованості з податків і зборів, видану органами доходів і зборів.
  7. Копію заяви про перехід на виробництво органічної продукції (сировини), поданої до органу з оцінки відповідності (у разі наявності).
  8. Копію титульної сторінки проектно-кошторисної документації на створення та зрошення багаторічних насаджень (у разі наявності).
  9. Бізнес-план з техніко-економічним обґрунтуванням доцільності надання фінансової підтримки фермерському господарству із зазначенням графіка повернення коштів.
  10. Пропозиція фермерського господарства щодо способу забезпечення виконання зобов'язання.
  11. Згода на збір та обробку персональних даних.

 

     Копії документів повинні бути засвідчені головою фермерського господарства.